“Enformatik Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı” güz yarıyılı ön kayıt başvuruları 01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında interaktif ortamda yapılacaktır. Bu ön kayıt yaptıran adaylar için 18 Temmuz 2019 Perşembe günü saat:10.00 da Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde yazılı bilim sınavı yapılacaktır. Yazılı sınavda Enformatik ile ilgili açık uçlu ve çoktan seçmeli sorular yer alacaktır. Başvurular için ALES şartı bulunmamaktadır.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı lisansüstü program kontenjanları ve ön kayıt koşulları için Fen Bilimleri Enstitüsünün sayfasından takip edebilirsiniz.

Not: Ön kayıt için istenen belgeler eksiksiz olarak  18 Temmuz 2019 Perşembe günü Enformatik  Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir. İstenen belgeleri getirmeyen veya eksik belgesi olanlar yazılı bilim sınavına alınmayacaktır.

Yazılı Bilim Sınav Yeri Adresi:
Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
Cemal Gürsel Cad. Cebeci / Ankara