ENF102, BİT102 ve BİT202 Ara Sınavları Hakkında

Üniversitemizin çeşitli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında 1. Sınıf duyuru2öğrencilerimizin almakta olduğu BİT102 Bilgi ve İletişim Teknolojileri I ve ENF102 Bilgisayara Giriş Dersi ile, 2. Sınıf öğrencilerimizin almakta olduğu BİT202 Bilgi ve İletişim Teknolojileri II Derslerinin Ara ve Mazeret Sınavları Enformatik Bölümü tarafından elektronik ortamda yapılacağı için ilgili öğrencilerin kayıtlı bulunduğu fakülte, yüksekokul ve devlet konservatuvarında ARA SINAV için herhangi bir çalışma yapılması gerekmemektedir.

ENF102, BİT102 ve BİT202 derslerinin ara sınavları   4 – 8 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Her öğrenci kendi dersinin olduğu gün 09:00 – 21:00 saatleri arasında sınava girebilecektir. Sınav 20 sorudan oluşacak, yanlış cevapların doğru cevapların üzerinde etkisi olmayacak ve 25 dk. cevaplama süresi olacaktır. Her öğrenci sınava en fazla 2 defa girebilecek ve belirtilen saatler dışında sınava erişilemeyecektir.

enformatik_logo